Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:49 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 23:27

Όλα έτοιμα για τους 11ους ποδηλατικούς αγώνες στην Ορεινή Ναυπακτία (Σ/Κ 21-22/8/2021)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το πιο ασφαλές ραντεβού των φίλων της ορεινής και δρόμου ποδηλασίας, το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Αυγούστου, στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.

Στην προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, ο Δήμος Ναυπακτίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η περιβαλλοντική  Οργάνωση Πράσινο+Μπλέ προσκαλούν για 11η φορά τους φίλους της ποδηλασίας, σε έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο αγώνα, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Ε.Ο.Π.

Ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς αναφέρει χαρακτηριστικά: πρόκειται για μία εξαιρετική διοργάνωση που υλοποιείται κάθε χρόνο προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την ορεινή Ναυπακτία.  Προσελκύει το ενδιαφέρον των φίλων του αγωνίσματος, αλλά και καταξιωμένων αθλητών, τους οποίους περιμένουμε και φέτος για να ζήσουν από κοντά μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία και κυρίως με ασφάλεια».

Πάνω από 150 ποδηλάτες, αναμένονται να συμμετέχουν, εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων όπου απαιτείται αποδεικτικό εμβολιασμού ή rapid test 48 ωρών ή απόδειξη νόσησης, ποδηλατόντας σε υπέροχα δασικά μονοπάτια απολαμβάνοντας τη φύση αλλά και τη φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής. Αναμεσά τους κορυφαίοι πρωταθλητές - τριες και αθλητές της Ελληνικής ποδηλασίας.

Η δράση υποστηρίζεται από εταιρίες χορηγούς και προϊόντα: Arla Protein & LURPAK βούτυρο της ARLA Foods Hellas SA, Όλυμπος χαλβάς & TAXINI της Παπαγιάννης ΑΕΒΕ, Νέα Οδός ΑΕ διαχειριστή της Ιόνιας οδού, Σκλαβενίτης ΑΕE super markets, Wet Hankies αντιμικροβιακά μαντηλάκια της MEGA ΑΕ, Up Cycle - fit and shape συμπληρώματα διατροφής, Europ Assistance ειδική στη προστασία και ασφάλεια, φυσικά προϊόντα EVLOGIA, μπανάνες Dole, Avance Travel Δυτικής Ελλάδας,  και DEPEND Sports marketing Services, ενώ συμμετέχουν ενεργά το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, το Δασαρχείο, η Τροχαία και η Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, καθώς και η τοπική κοινότητα και ο πολιτιστικός σύλλογος Άνω Χώρας.

Το Σάββατο 21/08, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 22/08, στις 10:30 π.μ. οι δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. (μικρή διαδρομή με υψομετρικά 735) και 40 χλμ. (μεγάλη διαδρομή με υψομετρικά 1.100).

Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν.

«Ένας τόπος που αξίζει να γνωρίσεις»

Η Ορεινή Ναυπακτία, είναι μια περιοχή πολύ ιδιαίτερη και μοναδική, από τους ομορφότερους τόπους της Ελλάδας κατάλληλος και για χειμερινές αλλά και για καλοκαιρινές αποδράσεις. Ένας τόπος με παράδοση, φιλόξενος με άπλετη φυσική ομορφιά, που αξίζει να επισκεφθείς και να γνωρίσεις. Σε υψόμετρο 1100 μ. σε απόσταση 55 χλμ. από τη Ναύπακτο και 270 χλμ από την Αθήνα.

Προκήρυξη αγώνα

Υγειονομικό πρωτόκολλο

                                                                                                                       

* Για περισσότερες πληροφορίες: t.+30 26340 25016 / m.+30 693 6052888 / e. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 800 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.