Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 16:44

Αγρίνιο: Στην κυκλοφορία ο κόμβος στην είσοδο της πόλης – Άλλαξε όψη η περιοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχαν συνηθίσει, αντικρίζουν από το πρωί οδηγοί οχημάτων και πεζοί στην είσοδο του Αγρινίου κοντά στο Πανεπιστήμιο. Κι αυτό επειδή δόθηκε στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος που κατασκευαζόταν τους τελευταίους μήνες στη συμβολή της Χαριλάου Τρικούπη με την 25η Μαρτίου (όπως πρόσφατα μετονομάστηκε η Μάνου Κατράκη).

Πρόκειται για μια παρέμβαση που εντάσσεται έργο «Λειτουργική Αναβάθμιση Επιχειρηματικού Κέντρου στη ΝΑ είσοδο του Αγρινίου».

Δεδομένου ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση υδραυλικών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών, η κατασκευή ρείθρων, κρασπέδων, πεζοδρομίων και η ασφαλτόστρωση, αποφασίστηκε να επιτραπεί η κυκλοφορία ώστε να διευκολυνθούν οι οδηγοί αφενός και αφετέρου να λειτουργήσει με καλύτερους όρους η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Οι εργασίες, πάντως, θα συνεχιστούν και αφορούν τόσο τη φύτευση στα σημεία όπου υπάρχει σχετική πρόβλεψη όσο και στη λειτουργία του σιντριβανιού που έχει δημιουργηθεί πάνω στον κόμβο.

Το έργο αναμένεται να επιλύσει μια σειρά από προβλήματα στην κυκλοφορία αυτοκινήτων και δικύκλων καθώς, μέχρι πρότινος, το να βγει κάποιος από τη Χαριλάου Τρικούπη ή την Πυλλήνης με ασφάλεια ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Δεκάδες είναι τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί στο σημείο και εκτιμάται ότι, με την τήρηση της σηματοδότησης, η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 685 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.