Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:49 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 11:21

Θέρμο: Μια πρόταση που δεν ξεχάστηκε – Τι αποκαλύπτει ο δήμαρχος της περιοχής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ιδέα για δημιουργία μνημείου Πεσόντων Ταξιαρχιωτών υλοποιήθηκε από το Δήμο Θέρμου και ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας αναφέρεται με μια συγκινητική ανάρτηση στο πρόσωπο που υπέβαλε τη συγκεκριμένη πρόταση. Αυτή υλοποιήθηκε, όμως, η εμπνεύστριά της  δε ζει πια ανάμεσά μας.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντάρας  τον Αύγουστο του 2017  πήγε  στο δημαρχείο η δασκάλα  και  συγχωριανή του Ρένα Λιανού Κολοβού η οποία ήταν και αρθρογράφος στην εφημερίδα «Θερμιώτικη Ηχώ». Του ανέλυσε τη σκέψη της  για δημιουργία ενός λιτού μνημείου Πεσόντων Ταξιαρχιωτών. “Μου άφησε μάλιστα και ένα σημείωμα με τα ονόματα , το οποίο κράτησα στο συρτάρι μου”, σημειώνει.

Η Ρένας, όπως προσθέτει, “έφυγε” προ διετίας χτυπημένη από ασθένεια, “η πρόταση της όμως δεν ξεχάστηκε και σήμερα υλοποιήθηκε”. “Τιμή στους Πεσόντες υπέρ Πατρίδος αλλά και στην ίδια που το πρότεινε!”, καταλήγει ο δήμαρχος Θέρμου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.