Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:04 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 11:39

Ευλαμπία Ρέβη: Όλοι στο twitter σχολιάζουν την ρεπόρτερ στην Εύβοια που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γεμάτοι  φόβο, αγωνία και οργή, παρακολουθούν οι κάτοικοι της Εύβοιας την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας η οποία με το πέρασμά της, κατέστρεψε σπίτια αλλά και τεράστιες δασικές εκτάσεις.

Η φωτιά στην βόρεια Εύβοια αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές για τη χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία. Από την πρώτη στιγμή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν να καλύψουν το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας μαραθώνιο ενημέρωσης.

Οι εικόνες από τα χωριά της Εύβοιας έφτασαν μέχρι και τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ. Την ίδια ώρα, σοκαρισμένο το πανελλήνιο, δεν μπορεί να πιστέψει τις μαύρες εικόνες αλλά και την τεράστια καταστροφή που αφήνει πίσω της η φωτιά.

Η μία συγκλονιστική φωτογραφία διαδέχεται την άλλη, μέχρι τη στιγμή που η ρεπόρτερ του OPEN “σπάει” και κλαίει με λυγμούς δίπλα σε έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος εισβάλει στο πλάνο, ζητώντας βοήθεια.

tlife.gr

Διαβάστηκε 732 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.