Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:25 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 11:55

Με επιτυχία το1ο Συνέδριο Ιστορίας του Ξηρομέρου στον Αστακό (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην ιστορία πέρασε το 1ο Συνέδριο Ιστορίας του Ξηρομέρου που έγινε 6 & 7 Αυγούστου στον Αστακό, με αρκετά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και παρουσιάσεις σημαντικών προσωπικοτήτων, που αφορούν την ιστορία του τόπου μας, άγνωστη σε πολλούς από εμάς και περιλαμβάνουμε και τον εαυτό μας σε αυτούς……

Η οργάνωση του συνεδρίου πραγματικά άρτια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν επί πολύ καιρό (Νομικό Πρόσωπο, Δήμος Ξηρομέρου, Περιφέρεια, Εισηγητές, Οργανωτική Επιτροπή, υπαλλήλους Δήμου Ξηρομέρου και εθελοντές) και συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα που προβάλλει τον Δήμο Ξηρομέρου ως ένα τόπο με πλούσια ιστορία.

Η έκδοση των πρακτικών που θα ακολουθήσει, θα αφήσει μία παρακαταθήκη για τον τόπο και μακάρι να έχουμε τη καθιέρωση ενός μόνιμου θεσμού, που θα γίνεται κάθε ένα ή δύο έτη πιθανόν.

Οι φωτογραφίες και τα videos αδιάψευστος μάρτυρας της σημαντικότητας και της επιτυχίας του συνεδρίου, όπου εδράζεται στις εξαίσιες εισηγήσεις όλων των συμμετεχόντων και σε αυτά τα εν πολλοίς παντελώς άγνωστα σε εμάς που ακούσαμε και μάθαμε, τα οποία στη ψηφιακή τους μορφή αποτελούν παρακαταθήκη για όλους τους Ξηρομερίτες.

Για τους μίζερους και τους κινούμενους με ταπεινά ελατήρια στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου συνεδρίου, βγάζοντας μία ανεξήγητη χολή και κακία, το μόνο που προκαλούν σε όλους μας είναι δυσάρεστη έκπληξη.

mytikaspress

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.