Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:15 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 11:31

Ναύπακτος: Η Ζωή Παπαδοπούλου στον Κήπο «Ξενία» για ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου «Πήρα απ’ τη νιότη χρώματα…» (Τρι 10/8/2021 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για το Καλοκαίρι του 2021, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στον Κήπο «Ξενία», την Τρίτη, 10 Αυγούστου, ώρα 21:00’.

Παρέα με τον πιανίστα, το Γιάννη Δαμιανίδη και τον κιθαρίστα Βαλάντη Καμπουρελάκο, ανακαλύπτουν μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους, αλλά και τις μοναδικές μουσικές, τη ζωή της γυναίκας που έγραψε ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έβαλε την υπογραφή της σε πολύ μεγάλες επιτυχίες που η Ζωή με την υπέροχη φωνή της ταξιδεύει με αυτές το κοινό. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι που παντρεύει μοναδικά το χθες με το σήμερα και φέρνει στο νου περασμένες αγάπες.

Μην το χάσετε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως και το σύνολο των εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στο κοινό.

Οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, κατά τη διάρκεια και κατά την αποχώρηση από την εκδήλωση.

Η προκράτηση θέσης και στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι υποχρεωτική.

Παρακαλούμε επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 26340 38646 ώρες 9:00 - 13:00

Διαβάστηκε 751 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 11:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.