Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:10 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 12:36

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλοι οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών ήταν παρόντες στον γάμο τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις ζωές τους αποφάσισαν να ενώσουν πριν λίγη ώρα και επίσημα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να παντρευτεί σήμερα στη Σύρο, τον τόπο καταγωγής της νύφης. Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα στην έπαυλη Τσιροπίνα όπου στεγάζεται το Δημαρχιακό μέγαρο Πωσειδωνίας.
Παρόντες, ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού και μερικοί καλοί φίλοι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά και οι συμπρωταγωνιστές της Δανάη Μιχαλάκη από τις Άγριες Μέλισσες.

Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Αναστάσης Ροϊλός, Κωστής Σαββιδάκης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι μόνο μερικοί από τους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς που παρεβρέθησαν στον γάμο του ζευγαριού.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε την άφιξη των ηθοποιών τη στιγμή της άφιξής τους στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος.

tlife.gr

Διαβάστηκε 698 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.