Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:40 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 15:25

Το ποδήλατο είναι ο αργός θάνατος του πλανήτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ένας τραπεζίτης έκανε τους οικονομολόγους να σκεφτούν αυτό όταν είπε:
 
′′ Ένας ποδηλάτης είναι καταστροφή για την οικονομία της χώρας: δεν αγοράζει αυτοκίνητα ή δανείζεται χρήματα για να αγοράσει.
Δεν πληρώνει ασφαλιστήρια συμβόλαια. Δεν αγοράζει καύσιμα, δεν πληρώνει για να πάει το αυτοκίνητο στην αναθεώρηση και τις επισκευές που χρειάζονται. Δεν χρησιμοποιεί πληρωμένο πάρκινγκ. Δεν προκαλεί μεγάλα ατυχήματα. Δεν απαιτεί πολλαπλές λωρίδες κυκλοφορίας. Δεν γίνεται παχύσαρκος.
 
Οι υγιείς άνθρωποι δεν είναι απαραίτητοι ή χρήσιμοι για την οικονομία. Δεν αγοράζουν φάρμακα. Δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία ή στους γιατρούς. Δεν προσθέτουν τίποτα στο ΑΕΠ της χώρας.
 
Αντίθετα, κάθε νέο κατάστημα McDonald's δημιουργεί τουλάχιστον 30 θέσεις εργασίας, στην πραγματικότητα 10 καρδιολόγους, 10 οδοντίατρους, 10 ειδικούς διατροφής και διατροφολόγους, προφανώς και οι άνθρωποι που εργάζονται στο ίδιο το κατάστημα".
 
Επιλέξτε προσεκτικά: ένα ποδήλατο ή ένα Mc Donald; Αξίζει να το σκεφτείτε.
 
ΥΓ: το περπάτημα είναι ακόμα χειρότερο που οι πεζοι δεν αγοράζουν καν ποδήλατο!
 
απο το facebook profil Emeric Sillo
Διαβάστηκε 8603 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 20:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.