Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:37 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 14:32

Super League: Απούσες ξανά από τη γενική συνέλευση οι ΠΑΕ που δε θέλουν κεντρική διαχείριση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απούσες και από τη σημερινή Γενική Συνέλευση οι ΠΑΕ που δεν επιθυμούν κεντρική διαχείριση στο πρωτάθλημα της Super League.

Όπως και στην προηγούμενη προγραμματισμένη Γ.Σ., οι ΠΑΕ που δεν θέλουν να τεθεί σε συζήτηση η δέσμευση του συνεταιρισμού για κεντρική διαχείριση τη νέα σεζόν (ο λόγος για τις ομάδες Ολυμπιακού, Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΦΗ), ήταν απούσες.

Έτσι προγραμματίστηκε νέα Γ.Σ. την προσεχή Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι, με το τηλεοπτικό αδιέξοδο να παραμένει. Πλέον, στην Γ.Σ. που έπεται χρειάζεται απλή πλειοψηφία για να περάσει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας της α’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, θα λάβει χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, η β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού».

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.