Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:28 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 20:43

Αγρίνιο: κανένα ενδιαφέρον για τη στέγαση φοιτητών-άγονος ο διαγωνισμός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ουδείς αμφισβητεί πως είναι μια πονεμένη ιστορία αυτής της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αγρίνιο κυρίως λόγω των μεθοδεύσεων των εκάστοτε πρυτανικών αρχών και των κυβερνήσεων που σκοπό είχαν πάντα ένα αχαιοκεντρικό ίδρυμα.

Δύσκολα ωστόσο θα διαφωνήσει κάποιος και με την άποψη πως το Αγρίνιο αδράνησε, δεν έκανε όσα έπρεπε για να είναι γερά τα θεμέλια των τμημάτων που φιλοξενεί η πόλη.

Η φοιτητική μέριμνα (στέγαση-σίτιση) είναι μια βασική έκφανση της φοιτητικής ζωής, εστίες στην πόλη δεν έγιναν  και σε αυτόν τον τομέα το Αγρίνιο εξακολουθεί να παίρνει κάτω από τη βάση. Ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία…

Η αναφορά αυτή γίνεται καθώς το agrinionews.gr πληροφορείται πως απέβη άγονη η (ανοιχτή ηλεκτρονική) διαδικασία για τη μίσθωση δωματίων ξενοδοχείου/ων ή επιπλωμένων διαμερισμάτων, για την κάλυψη των αναγκών στέγασης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών στη πόλη του Αγρινίου για την ερχόμενη ακαδημαϊκή σεζόν.

Ουδείς εκδήλωσε ενδιαφέρον, δεν κατατέθηκε καμιά προσφορά και το ζήτημα απασχόλησε και τη Σύγκλητο. Δόθηκε ένα ακόμη επιχείρημα σε όσους δρομολόγησαν την κατάργηση των τμημάτων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.