Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:32

Αντιστροφή μέτρηση για την παράδοση του κόμβου Τσίγκα στο Αγρίνιο – Σε δύο περίπου εβδομάδες ξανά στην κυκλοφορία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων είναι σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μάνου Κατράκη με την Εθνική οδό (κόμβος Τσίγκα), δεδομένου πως γίνονται οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την ασφαλέστερη πρόσβαση των οδηγών στην πόλη από τον κόμβο Τσίγκα και την αποφυγή του μποτιλιαρίσματος που συχνά σημειώνονταν!

Κατά το Μάιο η πιθανή ημερομηνία παράδοσης ήταν το τέλος του τρέχοντος μήνα, ωστόσο εκτιμάται πως τελικά η παράδοση θα γίνει στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου περίπου, καθώς χρειάστηκε να δοθεί περισσότερο έμφαση από την πρώτη εκτίμηση που υπήρχε στις υπόγειες εργασίες που αφορούν τα δίκτυα, καθώς αντικαταστάθηκαν, αναβαθμίστηκαν και τακτοποιήθηκαν έτσι όπως έπρεπε!

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Αγρινίου Δημήτρη Τζιώλη: «κατά την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει η οδοστρωσία, την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένα τα ασφαλτικά και οι διαγραμμίσεις και μετά το τέλος των διαδικασιών αυτών θα δοθεί στην κυκλοφορία το έργο.

Συνεπώς, εκτιμώ πως σε δύο εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί και θα έχει αποδοθεί στους συμπολίτες μας. Η πολύ δουλειά που χρειάστηκε να γίνει αφορούσε τα υπόγεια δίκτυα, η δουλειά ήταν «αφανής». Χρειάστηκε να τακτοποιηθούν τα δίκτυα όμβριων, ηλεκτροφωτισμού, της ΔΕΗ για μέση και χαμηλή τάση, ύδρευση, αποχέτευση, οπτικών ινών κλπ.

Όλα τα δίκτυα αυτά θα έπρεπε να αντικατασταθούν, να αναβαθμιστούν και να τακτοποιηθούν. Ήδη έχουν τοποθετηθεί οι στύλοι ηλεκτροφωτισμού και στην παρούσα φάση γίνονται οι συνδέσεις».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 714 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.