Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:22 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 11:42

Ο Καραγκιόζης ξανά στο Δήμο Αμφιλοχίας! (3,5,6,9,11,16/8/2021 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κρυφό Σχολείο του Καραγκιόζη λέει ο σοφός λαός μας «άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο...» και γι' αυτό στον Μπερντέ του Καραγκιόζη μας που θα μας ταξιδέψει στην μνήμη μιας ένδοξης εποχής αυτής του 1821... δεν μπορεί θα μπορούσε να μείνει καμιά φιγούρα αγράμματη! Η Δημογεροντία της Περιοχής έχει αποφασίσει να ιδρυθεί ένα Κρυφό Σχολείο όπου κανείς Ελληνας δεν θα μείνει αγράμματος... παρά τις φοβέρες και το κυνήγι των Τούρκων που δεν θέλουν να είναι μορφωμένοι οι Ελληνες.

Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει (παρότι ο ίδιος αγράμματος...) το δύσκολο εγχείρημα της διδασκαλίας... και όλα πάνε κατ' ευχή ώσπου ο Πασάς μαθαίνει γι' αυτό και αρχίζει ο διωγμός... Όλα θα πήγαιναν χαμένα αν δεν ήταν ο Καπετάν Γιώργης που ηρωικά και λεβέντικα θα καταφέρει ανατροπές που κανείς δεν περιμένει... συνέχεια για μικρούς και μεγάλους στο Μπερντές μας... με ευτράπελα και αστείρευτο χιούμορ!!!

ΤΡΕΞΑΤΕ όλοι στην παράσταση να φάμε... να πιούμε... και νηστικοί να ξανακοιμηθούμειιι

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 στις 21:00 Αμοργιανοί

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στις 21:00 Θύαμος-Πατιόπουλο

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 στις 21:00 Χαλκιόπουλο

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ο Καραγκιόζης και ο Μαύρος Ξιφομάχος

Ενα ταξίδι στο χρόνο θα μας πάει και απόψε ο Μπερντές μας... στην ηρωική Εποχή του 1821 όπου ο Ισμαήλ Πασάς κρατά στην κατοχή του την περιοχή του Βάλτου. Οι Ελληνες εκεί είναι σκληροτράχηλοι και καθημερινά αντιστέκονται με εξεγέρσεις που τα Τούρκικα Ασκέρια δυσκολεύονται να καταστείλουν... Ετσι ο Πασάς εφευρίσκει ένα σχέδιο για να αφανίσει όλους τους θερμόαιμους Ελληνες της περιοχής... καλεί τον διάσημο και δυνατό Μαύρο ξιφομάχο της Ανατολής Γιουσούφ Αράπη να έρθει στο Σαράι του για να ξιφομαχήσει με όποιον Βαλτιώτη θέλει να τολμήσει ένα τέτοιο εγχείρημα με έπαθλο της νίκης... 1000 λίρες και μαζί την πεντάμορφη κόρη του πασά για γυναίκα! Δεν αργούν δυστυχώς να πέσουν στην παγίδα αυτή πολλοί επίδοξοι χάρτινοι ήρωες... με τον ένα να κατατροπώνεται μετά τον άλλον από τον μαύρο ξιφομάχο... Ο Καραγκιόζης... με έξυπνα αστεία παρά τα δύσκολα της υπόθεσης... θα καταφέρει να γλιτώσει τον τόπο... Η συνέχεια επί του Μπερντέ μας... ΤΡΕΞΑΤΕ μικροί και μεγάλοι να ξεποδαριαστούμε στα γέλια!!!


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 στις 21:00  Χρυσοπηγή

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στις 21:00  Λουτρό

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 στις 21:00 Περδικάκι

Διαβάστηκε 1047 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.