Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 19:50

Παράταση υποβολών αιτήσεων και νέες επιλέξιμες δραστηριότητες για τη Δράση του "Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων".

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα ημερομηνία λήξης υποβολών:  10/09/21 και ώρα 15:00

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι δημοσιεύθηκε η δεύτερη (2η) τροποποίηση της Δράσης «Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων» του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 αντί για την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 17:00.

Παράλληλα προστίθενται οι επιλέξιμοι ΚΑ∆:

  • 11– Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων
  • 11.10– Υπηρεσίες λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων
  • 11.10.01 – Υπηρεσίες γηπέδων (4Χ4, 5Χ5 κλπ) ποδόσφαιρου, καλαθοσφαίρισης, αντισφαίρισης κλπ
  • 11.10.02 – Υπηρεσίες γηπέδων γκολφ ή μίνι γκολφ
  • 11.10.03 Υπηρεσίες κολυμβητηρίου (πισίνας)
  • 11.10.05– Υπηρεσίες χώρου μπόουλινγκ.

Η τροποποίηση περιλαμβάνει επίσης και αλλαγές σχετικά με τους όρους συμμετοχής των ωφελούμενων στη Δράση, τη διαδικασία των ενστάσεων και την υπεύθυνη δήλωση Α’ του Παραρτήματος VII.

Στόχος της Δράσης είναι να καλύψει με τη μορφή ενίσχυσης μελλοντικών λειτουργικών δαπανών (στις οποίες περιλαμβάνεται το κόστος απασχόλησης, αλλά και οι αποσβέσεις παγίου εξοπλισμού) μέρος της απαιτούμενης ρευστότητας για την εκ νέου εκκίνηση των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, καθώς και να δώσει ένα κίνητρο για τη διατήρηση των ενισχυόμενων δραστηριοτήτων στο εγγύς μέλλον, στηρίζοντας έτσι εμμέσως και τη διατήρηση θέσεων εργασίας.

Δικαιούχοι της Δράσης είναι Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίων και παιδότοπων που διατηρούν αδειοδοτημένη επαγγελματική έδρα (σε διακριτό της οικίας τους χώρο), ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 18.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ. Η επιχορήγηση ανά ωφελούμενη επιχείρηση, θα χορηγηθεί ως κατ’ αποκοπή ποσό (lump sum) για την κάλυψη μελλοντικών λειτουργικών δαπανών.

Το κατ’ αποκοπή ποσό αφορά στο 25% του ετήσιου κόστους λειτουργίας του 2019 και αποδίδεται στην ωφελούμενη επιχείρηση κατά την ένταξη της στη Δράση, υπό την προϋπόθεση ότι θα διατηρήσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα για διάστημα 6 μηνών από την απόφαση χρηματοδότησής της.

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών:

(i) γίνεται ηλεκτρονικά στο: www.ependyseis.gr

(ii) διαρκεί από 31.05.2021 μέχρι 10.09.2021.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΠΣΚΕ.


Για κάθε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με τη Δράση μπορείτε να απευθυνθείτε ή να ανατρέξετε:

Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Δραγατσανίου 8, πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. (κατόπιν ραντεβού)

Τηλεφωνική ενημέρωση: στο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση από τις 9.00 π.μ έως τις 4.30 μ.μ.

Εmail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδεςwww.antagonistikotita.grwww.espa.gr.

Σημεία Πληροφόρησης ΕΦΕΠΑΕ & των Περιφερειακών Μονάδων τουςwww.efepae.gr

Για τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων μπορείτε να απευθυνθείτε ή να ανατρέξετε

  • στο Γραφείο Πληροφόρησης - Μαιζώνος 122 & Γούναρη , Πάτρα (Δευτέρα - Παρασκευή από τις 8.00 πµ έως τις 3.30 µµ)
  • στο 2610 622711 
  • στην ιστοσελίδα diaxeiristiki.gr.
Διαβάστηκε 601 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.