Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 15:34

Πυγμαχία: Το δυνατό knock down του Αγρινιώτη Θωμά Τσακανίκα στο Open Championship (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ‘Open Championship’ διοργανώθηκε από τον Δημήτρη Κατσιάρα στις 10 Ιουλίου και έλαβε χώρα στο θερινό κινηματογράφο Ορφέας-Άτταλος στο Καματερό.

Οι δύο αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας που συμμετείχαν σε αυτό πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας τους αντιπάλους τους.

Στο μεγαλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης αγωνίστηκε ο Θωμάς Τσακανίκας σε αγώνα πυγμαχίας για την διεκδίκηση της ζώνης «Open Championship» στα 71 κιλά.

Ο Θωμάς Τσακανίκας έπαιξε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αθλητή, τον Σάββα Τούσα με εμπειρία και μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα κατάφερε να κερδίσει συνολικά 3 knock down στους 4 γύρους, δείχνοντάς από τον 1ο γύρο ότι δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του.

Αναδείχτηκε νικητής και κατέκτησε και την ζώνη του Open Championship ο αθλητής του συλλόγου ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε το δυνατό knock down του Θωμά Τσακανίκα στο Open Championship.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς αγωνίστηκε για 1η φορά ο αθλητής Ντελης Μάριος στην κατηγορία +91 κιλών σε αγώνα LOW KICKS. Ο Ντελης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον πολύ καλό αντίπαλο του μετά από δυνατά χτυπήματα κατάφερε να πάρει την νίκη με 2 knock down και πολλά δυνατά χτυπήματα, κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 808 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 15:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.