Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 15:39

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδριάζει σήμερα 20 Ιουλίου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου -Βόνιτσας με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη που αφορά τη λήψη απόφασης σχετικά με υπηρεσιακό θέμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ληφθεί απόφαση για την επιστροφή των οχημάτων ΚΗΙ 9002, ΚΗΙ 9003 ,ΚΗΙ 9004, ΜΕ 140400 στον ΦΟΔΣΑ (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων)  3ης ΔΕΝ (Διαχειριστικής Ενότητας) Αιτωλοακαρνανίας με τοποθέτηση πινακίδων στο όνομα και του ΦΟΔΣΑ, και στον καθολικό του διάδοχο που θα προκύψει από την απογραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας (εισηγητής κ. Κασόλας Αθανάσιος).

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Στούπας για επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους υπαλλήλους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.