Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 15:18

Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες για την έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών, Γυναικών και Αμεα στις 22- 25 Ιουλίου στο Φράγμα Στράτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ελλάδα, για πρώτη φορά,  φιλοξενεί  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αμεα με  τη συμμετοχή 20 αθλητών. 

Ήδη,  οι περισσότερες αποστολές έχουν φτάσει στο Αγρίνιο  προκειμένου, αύριο Τρίτη και την Τετάρτη, να κάνουν τις επίσημες προπονήσεις τους.

«Αθλητές και αθλήτριες από 18 χώρες θα διαγωνιστούν και στα 3 αγωνίσματα, δηλαδή σλάλομ, φιγούρες και άλμα με την Ελληνική  ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις διακρίσεις και μετάλλια. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το Αγρίνιο φιλοξενεί μια κορυφαία αθλητική εκδήλωση. Καλούμε τους Αγρινιώτες να  παρακολουθήσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα που ξεκινά την Πέμπτη 22 Ιουλίου. Θέλω  να ενημερώσω ότι με  χορηγία του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου  θα υπάρχουν δωρεάν  δρομολόγια προς το φράγμα του Αχελώου me  αφετηρία τα σχολικά συγκροτήματα στην πλατεία Μαβίλη. Τα δρομολόγια  έχουν ως εξής : 8.00,  13.00  και  18.00 ενώ οι φίλαθλοι  μπορούν να μετακινούνται και με τα τακτικά δρομολόγια που κάνουν στάση στη γέφυρα του Αχελώου», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης.     

Το Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα  Ανδρών,  Γυναικών και Αμεα   συνδιοργανώνουν η  Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αγρινίου. 

Διαβάστηκε 649 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.