Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:18 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 18:19

“Κολώνα” στην Εθνική Ονδούρας ο Ντέιμπι Φλόρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ήρθε στην Ελλάδα τον Μάρτιο στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας του, θα ξανάρθει για μόνιμη (διετή) εγκατάσταση όταν ολοκληρωθούν οι επίσημες υποχρεώσεις της στο τέλος του μήνα.

Ο Ντέιμπι Φλόρες είναι το βασικό «εξάρι» της Εθνικής Ονδούρας και το τετράμηνο που πέρασε είχε πολλές διεθνείς υποχρεώσεις. Φιλικό με τη Λευκορωσία (1-1) στις 24 Μαρτίου και στις 28 του ίδιου μήνα νέο φιλικό στην Τούμπα με την Εθνική Ελλάδας (φωτο). Η χώρα μας νίκησε 2-1 με τον Φλόρες να έχει πολύ καλή απόδοση.

Στις 4 Ιουνίου έπαιξε στην ήττα από τις ΗΠΑ (1-0), στις 7 Ιουνίου στη νίκη (5-4 στα πέναλτι) με την Κόστα Ρίκα και στις 13 Ιουνίου στην ισοπαλία με το Μεξικό (0-0). Τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 4-0 με τη Γρενάδα και λίγες ώρες μετά έστειλε υπογραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναιτωλικό και ευχαριστούσε την πρώην ομάδα του Ολίμπια για όσα έζησε μαζί της.

Σε όλα τα παραπάνω ματς έπαιξε 90λεπτα. Μόνο με το Μεξικό αντικαταστάθηκε στο 86’. Που σημαίνει ότι έρχεται στο Αγρίνιο έτοιμος με πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Πότε έρχεται;

Ο χρόνος άφιξής του θα εξαρτηθεί από την πορεία της Ονδούρας στο Gold Cup 2021. Ακολουθούν οι αγώνες με τον Παναμά στις 18 και με το Κατάρ στις 21 Ιουλίου για τον 4ο όμιλο (όπου προηγείται στη βαθμολογία). Οι προημιτελικοί θα γίνουν 25 και 26 του μήνα. Ο ημιτελικός θα γίνει στις 30 Ιουλίου, ενώ ο τελικός έχει οριστεί για τις 2 Αυγούστου. Οπότε, αναμένουμε…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.