Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:39 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 23:52

Αγρίνιο: Ώρα για μπάσκετ – Άρχισε στην πλατεία Δημοκρατίας το 3on3 Flash Open Street Basketball

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τριήμερη γιορτή μπάσκετ στην «καρδιά» του Αγρινίου με παράλληλή στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Άρχισε νωρίτερα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο το τουρνουά μπάσκετ «3on3 Flash Open Street Basketball» που θα διαρκέσει έως την Τετάρτη.

Tο τουρνουά διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου με την υποστήριξη της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε

Είναι μια πρωτότυπη αθλητική διοργάνωση για τα δεδομένα της περιοχής που πραγματοποιείται στην καρδιά του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας, στην οποία είχαν δικαίωμα συμμετοχής άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια 10, 12, 15 και 18 ετών, όπως επίσης και άλλος όποιος αθλητής το επιθυμούσε ανεξαρτήτως ηλικίας!

Εδώ και μέρες προσκλήθηκαν παιδιά και ενήλικες να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να έρθουν στην πλατεία Δημοκρατίας να αθληθούν, κυρίως όμως να διασκεδάσουν!

Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν δωρεάν!

Επειδή όμως αγώνες δε δίνονται μόνο στα γήπεδα και ο αγώνας της ζωής είναι ο μεγαλύτερος αποφασίστηκε να στηριχθεί η προσπάθεια του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», συνεπώς στο χώρο της πλατείας θα βρίσκεται κουμπαράς για τις ανάγκες του οργανισμού!

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης μιλώντας στη «Σ» για την διοργάνωση ανέφερε: «πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του δήμου Αγρινίου της ΕΣΚΑΒΔΕ και της FLACH ΑΝΚΕ. Σκοπός μας είναι επί τρείς ημέρες να ζήσουμε μια πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό.

Ο κόσμος ήδη είναι αρκετός και τις ημέρες αυτές θα επισκεφτούν την πλατεία Δημοκρατίας γνωστοί αθλητές της Α1 του μπάσκετ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση για την διοργάνωση ο κόσμος ενθουσιάστηκε και οι συμμετοχές ήταν πολλές.

Επιλέχθηκε η πλατεία Δημοκρατίας, διότι θέλουμε να δώσουμε πανηγυρικό χαρακτήρα και να δώσουμε χαρά και στους συμμετέχοντες και στους διερχόμενους.

Είναι το κεντρικότερο σημείο της πόλης, βολεύει όλους και μαζί με τη μουσική και την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου που έγινε, βάσει ειδικών ευρωπαϊκών προδιαγραφών η γιορτή του αθλητισμού, η διοργάνωση αυτή δηλαδή, φαίνεται πως είναι μεγαλύτερη από τις προσδοκίες που είχαμε μέχρι και χθες.

Τη διοργάνωση αυτή θέλαμε να την διοργανώσουμε από πέρυσι, όπως επίσης θέλαμε να διοργανώσουμε την εκδήλωση με τίτλο «ο δρόμος προς το Τόκιο», διοργάνωση με πολλά και διάφορα αθλήματα, όπως λ.χ. beach volley αλλά, ο κορονοϊός μας εμπόδισε, τόσο για τις εκδηλώσεις αυτές, όσο και για άλλες που είχαμε προετοιμάσει».

Οι αγώνες διεξάγονται και θα συνεχίσουν να διεξάγονται μέχρι και την Τετάρτη που είναι προγραμματισμένη η λήξη της διοργάνωσης με την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο οποίο εντάσσονται οι υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και οι δραστηριότητες αναψυχής.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.