Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 14:07

Ενίσχυση των δύο Αναπτυξιακών Εταιρειών της Αιτωλοακαρνανίας, με επιπλέον 5 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader, με απόφαση του ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ενίσχυση των δύο Αναπτυξιακών Εταιρειών της Αιτωλοακαρνανίας με επιπλέον 5 εκατ. ευρώ, με απόφαση του ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού
Mε το επιπλέον ποσό των 5 εκατ. ευρώ ενισχύονται οι δύο Αναπτυξιακές Εταιρείες της Αιτωλοκαρνανίας. Ειδικότερα, η Αιτωλική Ααναπτυξιακή , με 3.291.148 και η Τριχωνίδα Αναπτυξιακή, με 1.811.987.
Τα παραπάνω ποσά αφορούν στην ένταξη ιδιωτικών επενδύσεων στο πρόγραμμα Leader, που είχαν μείνει εκτός κατά την προηγούμενη περίοδο λόγω έλλειψης πόρων.
Υπενθυμίζεται  ότι με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού, το πρόγραμμα Leader ενισχύθηκε με επιπλέον 50 εκατ. ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις.
Πρόκειται για μία απόφαση που ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, ενώ σε ό,τι αφορά την Αιτωλοακαρνανία, δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούν έργα που προωθούσαν ιδιωτικές επιχειρήσεις και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Διαβάστηκε 1567 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία