Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:13 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 11:59

Με το 3.20 στον τελικό του Copa America

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ώρα για τρόπαιο στη λατινική Αμερική με τελικό Αργεντινή - Βραζιλία, ένας εκ των Μέσι, Νεϊμάρ θα σηκώσει την κούπα.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής vistabet

296. Αργεντινή - Βραζιλία (11/7, 03:00)

Μεγάλος τελικός του Κόπα Αμέρικα (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο), ο αναμενόμενος, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά και γενικότερα της Νότιας Αμερικής. Η Αργεντινή χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Κολομβίας στα ημιτελικά. Την οδηγεί ο Μέσι, με 4 γκολ και 5 ασίστ, θέλει επιτέλους έναν τίτλο με το Εθνόσημο.

Διόλου εύκολη αντίπαλος η διοργανώτρια Βραζιλία, που είναι καλύτερη ως σύνολο και σπανίως ηττάται από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Τίτε. Τιμωρημένος ο Γκάμπριελ Ζεσούς, αμφίβολος ο Άλεξ Σάντρο.

Προγνωστικό: Ματσάρα, το κλάσικο της Νοτίου Αμερικής σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Η «αλμπισελέστε» θα στηριχτεί στις ικανότητες του Μέσι, ενώ η «σελέσαο» είναι ομάδα συνόλου. Αμφίρροπο, πολύ πιθανό να μην κριθεί στα πρώτα 90 λεπτά. Σε απόδοση 3.20 η ισοπαλία.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστηκε 334 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.