Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:56 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 17:26

Δήμος Αγρινίου : Κλειστές πόρτες, κατεβασμένα τηλέφωνα και συμπεριφορά λιμενεργάτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αποκλεισμένοι παραμένουν οι πολίτες από τις υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου, με πρόσχημα την πανδημία.

Καίτοι η Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται πλέον στο πράσινο του υγειονομικού χάρτη οι υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου λειτουργούν υποτίθεται με ηλεκτρονική και τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Όμως οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στωική υπομονή για να βγάλουν άκρη με τα κατεβασμένα τις περισσότερες φορές τηλέφωνα του δήμου Αγρινίου…

Και αν κάποιος κάνει το λάθος και πάει δια ζώσης κάποια υπηρεσία θα συναντήσει πόρτες κλειστές και τους… ελεύθερους -όχι πολιορκημένους αλλά- προνομιούχους υπαλλήλους του δήμου Αγρινίου να απολαμβάνουν το air condition στο φουλ και το καφεδάκι τους από νωρίς το πρωί αναλογιζόμενοι μάλλον ότι ο κορονοϊός εκπλήρωσε την πιο τρελή τους φαντασίωση, να απολαμβάνουν την ησυχία τους ταλαιπωρώντας το δημότη που τους πληρώνει, δηλαδή τον εργοδότη τους.

Κυρίως όμως θα συναντήσει τη συμπεριφορά λιμενεργάτη, όταν θα κάνει το λάθος να χτυπήσει την πόρτα και να ζητήσει μία πληροφορία. Δεν είναι τόσο η… πόρτα που τρώει κανείς λόγω covid, όπως προαναφέραμε, όσο είναι η συμπεριφορά των υπαλλήλων, η μαγκιά και το στυλάκι “μη μας χαλάς την ησυχία”. Μπροστά σε ορισμένους από αυτούς οι μπράβοι των νυκτερινών κέντρων μπορεί να μοιάζουν και  με αρσακειάδες. Αν εξαιρέσει κανείς τις λιγοστές υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο και έχουν το φόβο του δημάρχου, στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου επικρατεί ένα μικρό χάος, προφανώς επειδή λειτουργούν ανεξέλεγκτες με τη φυσική παρουσία των αντιδημάρχων να περιορίζεται μάλλον σε πολύ λίγο χρόνο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των υπηρεσίων που στεγάζονται στο κτίριο επί της εθνικής οδού, της Διεύθυνσης Τοπικής Ανάπτυξης και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας δηλαδή. Εκεί μόνο και μόνο η εικόνα στις πόρτες σε προϊδεάζει. Μια βαβέλ αναρτημένων ανακοινώσεων, που προσπαθήσεις ξεχωρίσεις από ποια υπηρεσία προέρχονται, καθώς στον ίδιο χώρο στεγάζονται και υπηρεσίες της Περιφέρειας. Και φυσικά οι περισσότερες από αυτές είναι εντελώς άχρηστες. Υπάρχει, να φανταστείτε, σήμερα ακόμη αναρτημένη ανακοίνωση Τμήματος του Δήμου επειδή παρέμεινε κλειστό κάποιες ημέρες τον περασμένο Οκτώβριο.

Όσο για τη νομιμοφροσύνη στα μέτρα κατά της πανδημίας που ενδεχομένως να επικαλείται ο Δήμος Αγρινίου για να κρατά τις υπηρεσίες κλειστές για να ταλαιπωρεί τον κόσμο, θα πούμε μόνο ότι την είδαμε στην πρόσφατη εκδήλωση του ΔΗΠΕΘΕ στο Δημοτικό Κινηματογράφο. Και το κερασάκι στην τούρτα ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγρινίου που μιλά για τον “οργανισμό των φωτογραφιών” κάθε που φορά που υπάρχουν δυσλειτουργίες στο Δήμο Αγρινίου. Δυστυχώς όμως όλος ο Δήμος Αγρινίου είναι μια “φωτογραφία”…

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 668 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 17:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.