Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:17 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 17:16

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: Κάλεσμα για το 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Παντελής Καρασεβδάς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Λεωνίδας Παπαρίζος και ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Απανταχού Αστακιωτών, κατόπιν δημοσίευσης σχετικής ανακοίνωσης για την διεξαγωγή του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς», προβαίνουν σε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Αστακιώτες και λοιπούς ενδιαφερόμενους να συμβάλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση σκοπός είναι:

• η συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, με την παροχή των υπηρεσιών τους ως εθελοντές πριν, κατά και μετά την τέλεση του αγώνα.

• η συνεισφορά τους (είτε οικονομική είτε σε είδος κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με την Οργανωτική Επιτροπή) στα έξοδα που απαιτούνται για την άρτια οργάνωση ενός λαϊκού αγώνα δρόμου.

• η εισήγησή τους στην Οργανωτική Επιτροπή, σχετικά με πρόσωπα με καταγωγή από τον Αστακό ή την ευρύτερη περιοχή, τα οποία θα βραβευτούν ως δρομείς – αθλητές αναγνωρισμένης αξίας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα δρόμου.

Στοιχεία επικοινωνίας εκπροσώπων Οργανωτικής Επιτροπής:

Δήμητρα Ντίνου  6981797724
Λεωνίδας Παπαρίζος  6945263820

Πηγή φωτογραφίας: Γιάννης Γιαννακόπουλος (facebook)

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 297 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.