Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:57 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 17:14

Αγώνες Super League σε τρία κανάλια!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ενδεχόμενο να βλέπουμε αγώνες της Super League από τρεις διαφορετικούς παρόχους, είναι ορατό. Με την αδυναμία των 14 της Λίγκας να πάνε σε κεντρική διαχείριση, είναι δεδομένο ότι κάθε ΠΑΕ τραβάει το δρόμο της.

Τρεις έχουν συμβόλαιο με τη nova: Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος. Η σημερινή ψήφος του Ολυμπιακού, δείχνει ότι κι αυτός στη nova θα είναι.

Η cosmote έχει χάσει σημαντικά πρωταθλήματα που είχε και με δεδομένη την απώλεια του Αγγλικού (επίσημα ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες), είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί στη SL αφού ξέμεινε από τηλεοπτικό προϊόν. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πάει να πάρει πακέτο τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο. Έχει προσεγγίσει κάποιες απ’ τις εμπορικές (ΠΑΟ, ΑΕΚ) και… βλέπουμε.

Τι θα γίνει με τις μικρότερες ομάδες; Χωρίς συμβόλαιο δεν ξεκινάει πρωτάθλημα, άρα για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο (με τις ευλογίες της κυβέρνησης) το πιθανότερο είναι να τις καλύψει η ΕΡΤ. Όπως πριν τρία χρόνια.

Διαβάστηκε 445 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.