Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:16 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 16:42

Τριήμερη γιορτή μπάσκετ στη πλατεία Δημοκρατίας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγώνες μπάσκετ 3χ3 μεταξύ 12 και 14 Ιουλίου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο

Μια πρωτότυπη αθλητική διοργάνωση για τα δεδομένα της περιοχής θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας!

Κορυφαίοι αθλητές της Α1 του μπάσκετ, σε συνδυασμό με τα γήπεδα μπάσκετ που θα διαμορφωθούν στην πλατεία και θα διαθέτουν ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αλλά και με τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους αθλητές θα διαμορφώσουν το καταλληλότερο εορταστικό και αθλητικό κλίμα που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει!

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήδη είναι μεγάλο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης μιλώντας στη «Σ» για την διοργάνωση ανέφερε: «πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του δήμου Αγρινίου της ΕΣΚΑΒΔΕ και της FLACH ΑΝΚΕ. Είναι πρωτόγνωρο, περιμένουμε αρκετό κόσμο, παιδιά και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες. Σκοπός μας είναι επί τρείς ημέρες να ζήσουμε μια πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό. Ο κόσμος ήδη είναι αρκετός και τις ημέρες αυτές θα επισκεφτούν την πλατεία Δημοκρατίας γνωστοί αθλητές της Α1 του μπάσκετ. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο, ο οποίος θα παίξει μπάσκετ με τους φίλους του, με άλλους αθλητές και θα χαρεί στην καρδιά της πόλης. Οι κατηγορίες αφορούν άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια 10, 12, 14, 16 και 18 ετών και μετά όποιος αθλητής θέλει ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί να υπάρχει διάθεση για μπάσκετ και χαρά.

Επιλέχθηκε η πλατεία Δημοκρατίας, διότι θέλουμε να δώσουμε πανηγυρικό χαρακτήρα και να δώσουμε χαρά και στους συμμετέχοντες και στους διερχόμενους. Είναι το κεντρικότερο σημείο της πόλης, βολεύει όλους και μαζί με τη μουσική και την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου που θα γίνει, θα διαμορφωθούν βάσει ειδικών ευρωπαϊκών προδιαγραφών δύο γήπεδα μπάσκετ, η γιορτή του αθλητισμού, η διοργάνωση αυτή δηλαδή, θα είναι μεγαλύτερη.

Τη διοργάνωση αυτή θέλαμε να την διοργανώσουμε από πέρυσι, όπως επίσης θέλαμε να διοργανώσουμε την εκδήλωση με τίτλο «ο δρόμος προς το Τόκιο», διοργάνωση με πολλά και διάφορα αθλήματα, όπως λ.χ. beach volley αλλά, ο κορονοϊός μας εμπόδισε, τόσο για τις εκδηλώσεις αυτές, όσο και για άλλες που είχαμε προετοιμάσει.

Οι κατασκευές θα ξεκινήσουν να στήνονται το πρωί της Δευτέρας για να είναι έτοιμες το απόγευμα. Θα είναι γιορτή και θέλουμε να την απολαύσουν οι Αγρινιώτισσες, οι Αγρινιώτες και να αποτελέσει καθοριστική διοργάνωση για το μέλλον».

Οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν γίνονται στο www.flash3on3.gr ή στο τηλέφωνο 690 67 00 555.

Κων/νος Χονδρός – Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.