Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:20 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 19:05

Δεν υπάρχει άλλοθι για να μην είναι η πόλη “γυαλί”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανάληψη της αρμοδιότητας της καθαριότητας, μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου Χρ. Γκούντα, από τον ίδιο τον δήμαρχο είναι κάτι που ομολογουμένως δεν συνηθίζεται. Αλλά τα έκτακτα προβλήματα απαιτούν έκτακτες λύσεις θα μπορούσε να πει κανείς…

Έστω και προσωρινά λοιπόν ο Γ. Παπαναστασίου θα επιβλέπει τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας και αυτό όχι γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στις τάξεις της Δημοτικής Αρχής για την ανάληψη της καυτής πατάτας της καθαριότητας, αλλά γιατί όπως είπε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο θέλει ο ίδιος να ερευνήσει, να εξετάσει την κατάσταση στην υπηρεσία καθαριότητας.

Έτσι λοιπόν ο Γ. Παπαναστασίου άνοιξε ένα “μονόδρομο”, που πρέπει να τον περπατήσει μόνος του. Πλέον με την αρμόδιοτητα στον ίδιο τον δήμαρχο δεν υπάρχει άλλοθι για να μην είναι η πόλη “γυαλί”, για να χρησιμοποιήσουμε μια δική του φράση. Πως θα γίνει αυτό; Προφανώς ο Δήμαρχος Αγρινίου δεν θα βγάλει λαγούς από το καπέλο. Απλώς πρέπει να κάνει έναν επισταμένο έλεγχο στη λειτουργία της υπηρεσίας, υπό την προϋπόθεση ότι ο έλεγχος αυτός θα καταλήξει σε ό,τι προβλέπεται στο δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.

Αρχής γεγομένης, όπως είπε και ο ίδιος, από το να εξετάσει την αναφορά που άφησε στο γραφείο του ο Χρήστος Γκούντας μαζί με την παραίτησή του. Όμως με δεδομένο ότι ο Γ. Παπαναστασίου στο δημοτικό συμβούλιο λίγο – πολύ συμφώνησε με τα λεγόμενα Γκούντα για την υπηρεσία καθαριότητας, πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Εν ολίγοις να περάσουν από κόσκινο τα πάντα στην καθαριότητα, από την πίεση του αέρα στα λάχιστα των απορριμματοφόρων (που λέει ο λόγος) μέχρι τις υπερωρίες στην υπηρεσία και το αν κάποιοι είναι μόνιμα με την… κουτάλα στο στόμα και κάποιοι μόνιμα στην απ’έξω (που λέει ακόμη περισσότερο ο λόγος). Και στην έσχατη περίπτωση ίσως χρειαστεί ο Δήμαρχος με όλες τις προκαλύψεις να πάρει από πίσω και κάποιο απορριμματοφόρο κατά τις πέντε τα ξημερώματα…

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.