Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 10:07

Δύσκολο να περιοριστούν σε τρία σετ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O πρώτος γύρος του Γουίμπλεντον συνεχίζεται και σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς, ο Κορεντέν Μουτέ θα αντιμετωπίσει τον Αλιάζ Μπεντένε.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Παίξε νόμιμα στη novibet

No 83 και Νο 64 αντίστοιχα στον κόσμο, ωστόσο η κατάταξη έχει μικρή σημασία όταν πρόκειται για το γρασίδι. Αυτό που μετρά είναι η ικανότητα του κάθε παίκτη στην επιφάνεια και δεν πρέπει να υπολογίζουμε την κατάταξη, καθώς αυτή διαμορφώνεται ουσιαστικά από τις επιδόσεις τους στις υπόλοιπες επιφάνειες. Η σεζόν στο γρασίδι είναι ιδιαίτερα σύντομη και ειδικά φέτος, με τη μετάθεση του Ρολάν Γκαρός, δεν θα ξεπεράσει τον ένα μήνα.

Ο Μουτέ στο γρασίδι έχει ρεκόρ καριέρας 6-4, ενώ ο Μπεντένε είναι στο 17-24. Παρατηρώντας τους πρόσφατους αγώνες τους βλέπουμε πως έχουν προκύψει κάποιες ήττες, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις και οι δύο ήταν αουτσάιντερ. Ο Μπεντένε έχασε αλλά πήρε σετ από Τιάφο και Φούτσοβιτς, ενώ ο Μουτέ νίκησε τον Χάρις, δεν τα κατάφερε με τον Μεντβέντεφ και στις λεπτομέρειες με τον πολύπειρο Κολσράιμπερ. Σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητική η απόδοσή τους και γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο πως θα προκριθεί όποιος αποφύγει τα λάθη στα κρίσιμα σημεία. Δεν υπάρχουν ποιοτικές διαφορές και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε τουλάχιστον 4 σετ.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Τένις στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 477 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα