Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:49 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 10:04

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Μεγαλειώδη» χαρακτηρίζει ο ΓΑΣ Αγρινίου την πρώτη παρουσία σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των μικρών αθλητών του – Σημαντικές διακρίσεις και χρυσά μετάλλια

Με τη συμμετοχή 60 σωματείων από την Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησο και Ιονίους Νήσους, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 του Γ΄ Ομίλου.

Οι αθλητές και αθλήτριες του αγρινιώτικου σωματείου πήραν το βάπτισμα του πυρός σε πανελληνίους αγώνες επιτυγχάνοντας  εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τρία χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και πολλές σπουδαίες επιδόσεις ήταν ο τελικός απολογισμός σε αυτό το πρωτάθλημα. Η ομάδα 3Χ1200 κέρδισε την πρώτη θέση κάνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των ομίλων στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Σκεπετάρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1200μ., όπως το ίδιου χρώματος μεταλλίου κέρδισε και η Ευτυχία Ζαρκαδούλα στα 3000μ., ενώ πολύ κοντά στη δεύτερη θέση ήταν η Χαριτίνη Καραχρήστου. Ο Τάσος Τσιάκαλος τερμάτισε στην έκτη θέση στα 150μ. και η Βασιλική Καντερέ την πέμπτη στα 150μ. Η ομάδα 4Χ200, αποτελούμενη από το Χρήστο Νταγιάντα, Ευτυχία Σιαπλαούρα, Κατερίνα Παπανδρώνη και Τάσο Τσιάκαλο, ήρθε στην όγδοη θέση βελτιώνοντας την ατομική τους επίδοση κατά έξι δευτερόλεπτα.

Ο Γιάννης Ματσούκας ήταν τέταρτος στα 3000μ. και ο Παναγιώτης Τουφεκούλας  έβδομος στο ίδιο αγώνισμα. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Εύη Δημάκη στα 150μ. και η Κωνσταντίνα Καμμένου στα 80μ.

«Όλες αυτές οι σπουδαίες επιδόσεις είναι αποτέλεσμα της σωστής και οργανωμένης δουλειάς που επιτελείται από τους προπονητές του αγωνιστικού τμήματος του ΓΑΣ Αγρινίου, Παναγιώτη Κουτσιαύτη και Μπάμπη Ποσονίδη με την αμέριστη στήριξη των ανθρώπων του συλλόγου αλλά και την αγαστή συνεργασία των γονιών των παιδιών», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 552 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.