Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:57 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 19:20

3η Πανελλαδική συνδιάσκεψη (διαδικτυακή) της Σοσιαλιστικής Προοπτικής (Τετ 30/6 - Πεμ 1/7/2021)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σοσιαλιστική Προοπτική ανακοινώνει την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψή της και καλεί σε συμμετοχή στη διαδικτυακή (λόγω των περιστάσεων) υλοποίησή της. Η ανακοίνωση:

Η επίθεση στα λαϊκά δίκαια και στις δημοκρατικές ελευθερίες επιδεινώνεται και οι διεθνείς προκλήσεις εντείνονται με σοβαρές, επαπειλούμενες εξελίξεις για την Ελλάδα και την παγκόσμια ισορροπία.

Η οικονομική κρίση διεθνώς και τοπικά επανέρχεται και το διακύβευμα της κοινωνικοοικονομικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας καθίσταται πλέον επιτακτικό!

Σε αυτήν την εποχή που προετοιμάζεται η συστημική μετεξέλιξη και οι προεπαναστατικές ωδίνες αναδεικνύουν την αναγκαιότητα των ριζοσπαστικών, προοδευτικών δυνάμεων, το πολιτικό κενό που παραμένει τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς απαιτεί την ανάπτυξη των γνήσια δημοκρατικών, σοσιαλιστικών κινημάτων.

Δρώντας σε αυτήν την κατεύθυνση και αποσκοπώντας στην ενεργή, αυτοδύναμη παρουσία στις πολιτικές εξελίξεις που κυοφορούνται, η Σοσιαλιστική Προοπτική ανακοινώνει την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψή της και καλεί τις / τους συμπολίτες να συμμετέχουν στη διαδικτυακή (λόγω των περιστάσεων) υλοποίησή της:

1η Ημέρα – Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, 19:30 – Εναρκτήρια ανοικτή πολιτική εκδήλωση

2η Ημέρα – Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, 18:30 – Ανοικτή πολιτική συζήτηση σε πέντε (5) παράλληλα «στρογγυλά τραπέζια» για (1) την Υγεία, (2) την Παιδεία και τον Πολιτισμό, (3) την Οικονομική Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, (4) τη Δημοκρατία και τα Δικαιώματα, (5) τη Διεθνή Συγκυρία και τον Ρόλο της Χώρας,

Σχετικό υλικό για τις ως άνω θεματικές: οι δημοσιευμένες αρχικές θέσεις της Σοσιαλιστικής Προοπτικής (https://www.sopro.gr/) και οι σχετικές εκδηλώσεις προς παρακολούθηση στο κανάλι youtube της Οργάνωσης:

https://www.youtube.com/channel/UCIdejiSv9nqZV3thVJp5oEg

Για τη συμμετοχή σας  με δικαίωμα παρέμβασης στείλτε email με τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνία της ιστοσελίδας της Σοσιαλιστικής Προοπτικής https://www.sopro.gr/.

Για την απλή παρακολούθηση των εργασιών επισκεφτείτε τη σελίδα της Σοσιαλιστικής Προοπτικής στο facebook (δεν απαιτείται συγκεκριμένη πρόσκληση): https://www.facebook.com/socialistperspective.

Την 3η ημέρα των εργασιών – Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 – θα ακολουθήσει κλειστή πολιτική διαδικασία μόνο για μέλη της Σοσιαλιστικής Προοπτικής προς καθορισμό των θέσεων και του προγράμματος δράσης, καθώς και την (επαν-) εκλογή των οργάνων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 399 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 19:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/