Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 19:11

Μια ακόμη βράβευση για τον Αγρινιώτη ποιητή Πέτρο Βελούδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα ώρα 4 το απόγευμα Κυριακή 27 Ιουνίου το παγκόσμιο ποιητικό site POETRY CENTER βράβευσε τον μοναδικό ΄Έλληνα ποιητή. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ποιητές ήταν από διάφορες χώρες όπως Ουκρανία, Σερβία Ισπανία, Αλγερία, Αφρική, Ινδία και άλλες.

Εκπρόσωπος της Ελλάδας και μοναδικός ποιητής που βραβεύθηκε για ποιήματά του στα Αγγλικα και Ελληνικα ήταν ο Αγρινιώτης ποιητής που εκτός από την Ελλάδα μας εκπροσώπησε και την Αιτωλοακαρνανία, ο Αιτωλοακαρνάνας ποιητής Πέτρος Κυριάκου Βελούδας, πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών τμήματος Ελληνικού πολιτισμού ανοικτού πανεπιστημίου Πατρών, πολυβραβευμενος ποιητής και Msc παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, μέλος της διεθνούς εταιρείας Ελλήνων λογοοτεχνών.

Με λιτή του δήλωση είπε τα εξής: "Είμαι συγκινημένος που είχα την χαρά και την τιμή για άλλη μια φορά να βραβευθώ σε παγκόσμιο ποιητικό διαγωνισμό όντας και ο μοναδικός Έλληνας Αιτωλοακαρνανας συγγραφέας. Η ταπεινότητα μου θα συνεχίσει να γράφει ποίηση, υπηρετώντας με αγάπη, πάθος και συνέπεια το Ελληνικό μας ποιητικό ΄΄γίγνεσθαί΄΄και τα Ελληνικά μας γράμματα, ευχαριστώ''

Διαβάστηκε 1370 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 22:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.