Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 13:12

Παναιτωλικός: Το κέρδος από τον Κωνσταντόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν είναι απλό το να αναδεικνύεις παίκτες και να τους πουλάς. Χρειάζεται συνέπεια και προσήλωση. Ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια το κάνει. 

Έχουν δοθεί και ευκαιρίες σε απίθανους ξένους κατά καιρούς και συνεχίζεται αυτό. Ωστόσο, τουλάχιστον ο Παναιτωλικός το έχει πάρει απόφαση να στηρίζει και τα δικά του παιδιά.

Κάποια στιγμή επιβραβεύεσαι όταν επιμένεις σε αυτό και ο Αποστόλης Κωνσταντόπουλος είναι τώρα το πιο απτό παράδειγμα.

Πρώτη φορά αγωνίστηκε στα πλέι οφ της σεζόν 2020-21. Ο Μάκης Χάβος τον πίστεψε και ο μικρός τον δικαίωσε βάζοντας και γκολ.

Έπαιξε και τα άλλα δύο ματς εκείνης της σεζόν και τη χρονιά που τελείωσε, το κοντέρ έγραψε 25 συμμετοχές. Μία εξ αυτών και στο πιο κρίσιμο ματς, τη ρεβάνς με την Ξάνθη στα μπαράζ.

Τελικά λίγο πριν συμπληρώσει 19 χρόνια ζωής η Μπέρσοτ τον απέκτησε και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναιτωλικός θα βάλει στα ταμεία του περίπου 400.000 ευρώ.

Κατά μία πηγή στη συμφωνία μπήκαν και κάποια μπόνους, ενώ οι Αγρινιώτες θα έχουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης. Δύσκολα θα έβρισκαν καλύτερο τρόπο να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Στο χέρι τους πλέον είναι το να επενδύσουν αυτά τα χρήματα σωστά.

sportime.gr

foto sportime.gr
Διαβάστηκε 368 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.