Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:25 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 14:28

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου «Δαυίδ ο Ψαλμωδός» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. 

Φέτος, μια δύσκολη χρονιά, λόγω των περιοριστικών μέτρων και της αναστολής λειτουργίας όλων των δομών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν με τηλε-εκπαίδευση. Μαθητές και καθηγητές, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια ώστε η εξ αποστάσεως διδασκαλία να λειτουργήσει επαρκώς, χωρίς να δημιουργηθούν «κενά» στη διδακτέα ύλη.

Με τηλε-εκπαίδευση διεξήχθησαν και οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών, ενώ εδόθη άδεια από τη Δ/νση Καλλιτεχνικής Εκπ/σης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την διεξαγωγή των απολυτηρίων (πτυχιακών και διπλωματικών) εξετάσεων, με αυστηρά υγειονομικά μέτρα. Οι Απολυτήριες Εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς το Σάββατο  5 Ιουνίου 2021, ενώπιον Εξεταστικής Επιτροπής που ορίστηκε από το Υπουργείο και έλαβαν Πτυχίο και Δίπλωμα  πέντε και τέσσερις  σπουδαστές/στριες της  Σχολής αντίστοιχα.

Οι εγγραφές και η έναρξη των μαθημάτων για το νέο σχολικό έτος, θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τα μαθήματα για νέους σπουδαστές θα αρχίσουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

Διαβάστηκε 365 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.