Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:35 πμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 18:33

Συνάντηση Εξαδάκτυλου-Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου: «στήριξη στους γιατρούς του Νοσοκομείου για τις αδικαιολόγητες επιθέσεις που δέχθηκαν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε χθες, Παρασκευή 11-06-2021, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Είχε συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, συζήτησε μαζί τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και σε τοπικό επίπεδο ενώ επί τάπητος τέθηκε η διαχείριση της πανδημίας και η πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος.

Παρουσία του κ. Εξαδάκτυλου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποίησε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα Γραφεία του.

Στη σύσκεψη παρέστη και ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπακόπουλος.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή, ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου αναφέρει σε ανακοίνωση του πως «στηρίζει τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου στον δύσκολο αγώνα που έδωσαν και δίνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αγώνας που δίνεται με απόλυτο επαγγελματισμό και αυταπάρνηση τηρώντας όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Επίσης, τους στηρίζει στις αδικαιολόγητες επιθέσεις που δέχθηκαν».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου σημειώνει πως προτίθεται να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην επιστημονική διερεύνηση και αποτύπωση των ημερών της COVID-19 στο νοσοκομείο μας.
«Τα συμπεράσματα αυτά θα είναι αναγκαία για τη βελτίωση των διαχρονικών προβλημάτων που αναδείχτηκαν λόγω της πανδημίας και την αντιμετώπισή τους προς όφελος της κοινωνίας μας¨, προσθέτει.

Ακόμη, τονίζει ότι θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις πλήρους στελέχωσης της κλινικής COVID και της ΜΕΘ με πρόσληψη (επειγόντως) του αναγκαίου προσωπικού και να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός του προσωπικού αυτού που θα απασχολείται στην κλινική COVID από τα άλλα τμήματα.

Δεν παραλείπει να επισημάνει τη «σημασία του εμβολιασμού όλων των πολιτών, ανεξαιρέτως, διότι ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ».

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 197 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.