Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 00:31

Συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία, η οποία υπό το βάρος των συνθηκών της πανδημίας, δέχθηκε μεγάλες πιέσεις.

Όπως επεσήμανε ο Κώστας Λύρος απευθυνόμενος προς τον αν. Υπουργό, είναι απαραίτητη η στήριξη και η ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τον βασικότερο «κορμό» των τοπικών οικονομιών. Η Πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε κάθε υποστηρικτικό μέτρο της τοπικής οικονομίας, να είναι στοχευμένο και σύμφωνο με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε τόπου. 

Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε προς τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου την διάθεση συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που άλλωστε διαπιστώθηκε και στην πρώτη συνάντησή τους η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, όπου ο αν. Υπουργός εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση. Tονίστηκε επίσης, η σημασία των επενδυτικών ευκαιριών που δημιουργούν οι επενδυτικοί νόμοι και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την τοπική ανάπτυξη.

Διαβάστηκε 328 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.