Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 17:00

Τελετή με λίγα άτομα και γεύμα στην Τριχωνίδα για την Πρόεδρο στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Αγρίνιο.

Ως γνωστόν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στον εορτασμό της Επετείου της 11ης Ιουνίου 1821 (απελευθέρωση του Βραχωρίου από τους Τούρκους) και θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Δημότης ενώ θα της δοθεί και το Χρυσό Κλειδί της Πόλης.

Οι εκδηλώσεις βέβαια θα λάβουν χώρα με αυστηρά υγειονομικά μέτρα λόγω της πανδημίας και για το λόγο αυτό στην Τελετή Ανακήρυξης, που διεξαχθεί στις 12:00, αναμένεται να παραστούν 40 άτομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.

Αρχικώς η ΠτΔ θα παραστεί στη Δοξολογία στις 11:00 και θα καταθέσει στεφάνι στις 11:30 ενώ θα επισκεφθεί και κάποια από τις εκθέσεις που είναι σε εξέλιξη.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και τις ομορφιές της Τριχωνίδας καθώς εκεί θα παρατεθεί το γεύμα πριν αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα.

Ολα τα ανωτέρω ωστόσο αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες όταν και θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 451 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.