Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:35 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 19:04

Λεωνίδας Κακούρης: Η εξομολόγηση για τα παιδιά του – “Η κόρη μου δεν βλέπει τις Άγριες Μέλισσες”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τον λόγο που τα παιδιά του δεν βλέπουν τη σειρά, όπου πρωταγωνιστεί.

«Η οικογένειά μου είναι μια κανονική οικογένεια, άντρας, γυναίκας, δύο παιδιά… Και σκυλί. Δεν είμαστε καρτ ποστάλ… Η κόρη μου είναι 15 ετών και ο γιος μου 11. Είναι πολύ καλά παιδιά, συνεννοούμαστε. Η κόρη μου, βέβαια, είναι στη σκληρή εφηβεία, στο κομμάτι οικοδομή, που λέω εγώ. Κάνω αναδρομή στη δική μου εφηβεία. Και σε εμένα έφταιγαν τα πάντα, ένιωθα ότι πιέζομαι και δεν ήξερα τον λόγο που πιέζομαι. Είμαστε στα καλά μας τώρα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης, αναφορικά με τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν το παρακολουθούν το έργο τα παιδιά μου. Η κόρη μου βλέπει σειρές στο Netflix. Δεν λέω ότι αν τύχει κάποιο επεισόδιο, θα κάτσει να το δει. Η γυναίκα μου βλέπει φανατικά».

Δες όλη την εξομολόγησή του:

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστηκε 708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.