Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:21 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 10:25

Ο Δέλλας «αποχαιρέτησε» τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Τραϊανός Δέλλας έζησε έντονα την παραμονή του Παναιτωλικού, βούρκωσε και μετά ζήτησε συγνώμη από τον Φώτη Κωστούλα και τον κόσμο για τη «δοκιμασία» που όλοι πέρασαν. Ομως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί και ο «Κολοσσός» με ένα συγκινητικό «μήνυμα» μέσω των social media αποχαιρέτησε όλους στην ομάδα». «Στο ποδόσφαιρο οι νίκες σε ψηλώνουν οι ήττες σε προσγειώνουν ,οι δυσκολίες σε μεγαλώνουν και οι εμπειρίες σε ωριμάζουν.Εχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Καλή συνέχεια!», έγραψε σχετικά.

Πλέον στο Αγρίνιο μπαίνουν και επίσημα σε περίοδο εύρεσης αντικαταστάτη του και ήδη πολλά ονόματα «ακούγονται» (π.χ. Σάββας Παντελίδης ή και ξένος).

dellas pane

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 417 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.