Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 11:05

Άγριες Μέλισσες: Το νέο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσα στην Ελένη και τον Λάμπρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ζάχος Λυκογιάννης ήταν αρραβωνιασμένος με την Ελένη, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές. Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/6) και οι δημιουργοί της, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας, στο Διαφάνι, στη Λάρισα και στην Λέρο. Από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν τα κάστινγκ για την τρίτη σεζόν, προκειμένου να δούμε ποιοι θα είναι οι πέντε ήρωες που θα προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα ομάδα.

Η επόμενη μέρα στο Διαφάνι βρίσκει όλους τους ήρωες με πληγές. Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» μένουν στο χωριό και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ένα από τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, θα μπει ανάμεσα στην Ελένη και τον Λάμπρο. Δεν το έχουμε δει ξανά στη σειρά, αλλά είναι γνωστός στην Ελένη και τον Λάμπρο, ενώ αναφέρεται μάλιστα και στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις «Ωκεανός».

Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της.

Ο Ζάχος, ο οποίος οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και στην Ελένη, ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο.

Όταν, όμως, ο Λάμπρος ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος βγήκε από τη ζωή της Ελένης, καθώς έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του συναισθήματα. Και η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι. Τώρα όμως ο Ζάχος επιστρέφει.

https://www.ethnos.gr

Διαβάστηκε 818 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.