Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 18:31

«Κλείδωσε» η ενιαία Super League 2 με 36 ομάδες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ελάχιστες αντιδράσεις από τους εκπροσώπους της Super League 2 στην τηλεδιάσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη! Υπέρμαχος της εισόδου των Β ομάδων ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη δημιουργία ενιαίας Super League 2. Αυτό προκύπτει από την τηλεδιάσκεψη που είχαν την Πέμπτη (03/06) ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τους εκπροσώπους 31 ΠΑΕ (έλειπε η ΑΕΛ που δεν είναι ακόμα μέλος) της δεύτερης και τρίτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας!

Η Super League 2 μπορεί να είχε ψηφίσει «όχι» στην αναδιάρθρωση, όμως παρουσία Αυγενάκη σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποί της τάχθηκαν υπέρ! Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του SDNA, ακόμα και όταν ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, Ηλίας Αίβάζογλου έδειξε να αντιδρά, άκουσε τον Υφυπουργό να του λέει: «Αντιδράς κι εσύ; Γιατί καταγράφω τις απόψεις σας». Τότε ο παράγοντας της θεσσαλικής ομάδας… ανασκουμπώθηκε και αρκέστηκε να πει ότι έκανε μία απλή επισήμανση.

Τον λόγο πήραν όλες οι ομάδες, για τρία λεπτά η κάθε μία και ειδικά αυτές της Football League έλεγαν τα καλύτερα για το νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή. Ο Αυγενάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της τρίτης τη τάξει κατηγορίας ότι θα μοιραστούν άμεσα 1,55 εκατ. ευρώ από το Στοίχημα, χρήματα που η SL2 έχει ήδη λάβει.

Από τους ελάχιστους που εξέφρασαν διαφορετική θέση ήταν ο Γιάννης Κομπότης του Λεβαδειακού. «Τα κριτήρια πρέπει πρώτα να είναι αγωνιστικά και μετά οικονομικά», είπε αναφερόμενος στο Μ.Κ. και υπογράμμισε: «Με τη λογική σας, η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει τη δυνατότητα μέσω του μετοχικού κεφαλαίου να παίξει στη Super League 1». Προηγουμένως ο υφυπουργός επιχείρησε να πείσει όσους εξέφραζαν επιφυλάξεις, λέγοντας: «Πήρατε τα χρήματα από το Στοίχημα και τώρα θέλετε να αθετήσετε τη συμφωνία για αναδιάρθρωση…».

Πηγή: SDNA

Διαβάστηκε 254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.