Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 00:07

Αγρίνιο – «Ελληνίς»: Καλοκαίρι πολιτισμού | Ταινίες, θέατρο και συναυλίες (Video – Photos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσιάστηκε και επίσημα το απόγευμα της Κυριακής στον ανακαινισμένο χώρο του Θερινού Κινηματογράφου «Ελληνίς» από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου και την Υπεύθυνη του Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα το νέο πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2021 το οποίο ξεκίνησε από τις 21,22 και 23 Μαΐου με την προβολή της ταινίας «Wonder Woman» και θα έχει διάρκεια έως τις 30 Σεπτεμβρίου με την την ταινία «Οδός Μαλχόλαντ».

  • Το μήνυμα του κ. Παπαναστασίου: «Καλοκαίρι στο «Ελληνίς» με νύχτες τέχνης, μαγείας και ονείρου. Σας υποδεχόμαστε με ασφάλεια και χαρά στη δροσιά ενός χώρου που έχει συνδεθεί με γλυκές αναμνήσεις. Ραντεβού στο «Ελληνίς» για να απολαύσουμε με παρέα κλασικά αριστουργήματα αλλά και ταινίες πρώτης προβολής. Εύχομαι σε όλες και σε όλους ένα δροσερό καλοκαίρι»

Το μήνυμα της κ. Παπαγεωργίου: «Ο Θερινός Κινηματογράφος «Ελληνίς», στοιχείο της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης μας αλλά και μια ωραία στιγμή στη μνήμη του καθ’ ενός από εμάς, ανοίγει και αυτό το καλοκαίρι τις πόρτες του για όλους. Η έναρξη λειτουργίας του σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. Κάτω από την οθόνη του ουρανίου θόλου, στη ζωσμένη από τον κισσό οθόνη του «Ελληνίς», θα απολαύσουμε και φέτος αριστουργήματα της 7ης τέχνης. Βέβαια στο σχεδιασμό μας  δεν παραλείψαμε να συμπεριλάβουμε και τους μικρούς μας φίλους για τους οποίους επιλέξαμε απολαυστικές ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα ελπίζουμε να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι και αυτή η ακραία συνθήκη, στην οποία ζούμε, να περάσει σύντομα και να γιορτάσουμε όλοι υγιείς, τη ζωή, τη δημιουργία, τη συνύπαρξη. Σας ευχαριστώ και εύχομαι, σε όλες και όλους, καλό καλοκαίρι!»

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 459 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 00:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.