Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:53 πμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 22:33

Παναιτωλικός - Ξάνθη 1-0 (Δηλώσεις Προιπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Αξίζαμε να μείνουμε, συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού»

O Τραϊανός Δέλλας στο μπαράζ του Παναιτωλικού με την Ξάνθη

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, υποστήριξε ότι η παραμονή ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς των τελευταίων μηνών και ζήτησε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο της ομάδας του Αγρινίου για την περιπέτεια, παρά το χάπι εντ.

Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο Αγρίνιο και παρέμεινε στη Super League Interwetten. Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι η παραμονή ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς των τελευταίων μηνών. Ζήτησε, ωστόσο, συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο της ομάδας του Αγρινίου για την περιπέτεια, παρά το χάπι εντ.

«Σήμερα παίζαμε τους κόπους μια χρονιάς δύσκολης. Τα προβλήματα ήταν πολλά, αν και δεν ήμουν από την αρχή. Δουλέψαμε πολύ σίγουρα η ομάδα δεν άξιζε να περάσει αυτό που πέρασε σήμερα. Οφείλουμε συγγνώμη στον ιδιοκτήτη και στον κόσμο. Είμαι πολύ φορτισμένος. Δεν δημοσιοποιώ τα προβλήματα που υπάρχουν, τα παιδιά άξιζαν πάρα πολύ να μείνουν στην κατηγορία», υποστήριξε ο Δέλλας.

Τεννές: «Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στην Ξάνθη, η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που πρέπει»

Ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε πως το ματς με τον Παναιτωλικό ήταν το τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας, ενώ δήλωσε πεπεισμένος πως οι Ακρίτες θα επιστρέψουν του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια. Αποκλειστήκαμε με ένα εκτός έδρας γκολ, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει καθυστερήσεις η πραγματικότητα όμως είναι ότι μείναμε εκτός. Η Ξάνθη με τη διοίκηση που έχει θα κάνει άλλο ένα διάλειμμα δέκα μηνών και θα επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται γιατί υποβιβάστηκε άδικα».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Χωρίς να κάνει ο αντίπαλος φάσεις και με ένα πέναλτι χάσαμε την άνοδο. Η εικόνα των παιδιών δείχνει τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε».

Για το μέλλον του: «Όχι, έχω δηλώσει ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου στον πάγκο της Ξάνθης, ήταν τιμή μου».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 431 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.