Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:42 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 20:45

Άρση lockdown: Τι αλλάζει από Δευτέρα – Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με το «αντάρτικο» για τη μουσική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μείωνεται στο 25% η τηλεργασία στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, η «σκληρή» απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στην ερώτηση για τη μουσική στην εστίαση.

Ανοιγμα των γηπέδων 5×5 με τη διενέργεια self test, αθλητικές διοργανώσεις με τη συμμετοχή 300 ατόμων εκτός σταδίων και αλλαγή στο ποσοστό της τηλεργασίας που από 50% θα πάει στο 25%, είναι μεταξύ των μέτρων χαλάρωσης του lockdown που ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όσον αφορά τη μουσική στις δεξιώσεις γάμων και στην εστίαση ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε «ακούω συνέχεια αυτή τη συζήτηση, η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και έχει αποδειχτεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει πως αν τραγουδήσω θα υπάρξουν σταγονίδια, η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό που σημαίνει μη τήρηση μέτρων.

Η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ που δημιουργεί χαλάρωση. Να σταματήσει η λογική του παραλόγου. Βήμα-βήμα, δεν μπορεί τη στιγμή που η πλειοψηφία κάνει θυσίες να συζητάμε λογικές αντάρτικου».

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 31 Μαΐου:

Γήπεδα 5×5 από ερασιτέχνες με self test από τη Δευτέρα
Αθλητικές διοργανώσεις εκτός σταδίων: Μέχρι 300 άτομα και τεστ
Εκλογές αιρετών δια ζώσης μέχρι 150 άτομα
Μαθήματα θεωρητικών εξετάσεων με τεστ 24 ώρες πριν

Περιοχές που προβληματίζουν σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά:

Ρόδος
Μυτιλήνη
Σύρος
Δήμος Τροιζηνίας
Δήμος Χανίων

Γυμναστήρια και δεξιώσεις γάμων

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα των γυμναστηρίων, των κέντρων αισθητικής και των χώρων δεξιώσεων. Τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για τα γυμναστήρια αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά.

reader.gr

foto newsbest.gr
Διαβάστηκε 610 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News