Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:14 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 10:56

Συνεχίζει απτόητη η Μπόντο Γκλιμτ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέχεια των αγώνων μπαράζ, σειρά παίρνουν η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Ελβετία. Ολοκληρώνονται απόψε οι όμιλοι των Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα, υπάρχουν ομάδες με κίνητρο κι άλλες βαθμολογικά αδιάφορες.

Οι νεότερες αποδόσεις για το Euro 2021 Νικητής

725. Μπόντο Γκλιμτ – Χάουγκεσουντ (19:00)

Ξεκινάμε με Νορβηγία. Πολλοί θεωρούσαν πως η Μπόντο Γκλιμτ θα είναι πυροτέχνημα και μετά το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε, φέτος θα επέστρεφε στις μεσαίες θέσεις. Τους διαψεύδει η πρωταθλήτρια, κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και βρίσκεται στην κορυφή. Δουλεύει… ρολόι η επίθεση, στα 4 ματς σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ στο καθένα. Διαφορετική η νοοτροπία της Χάουγκεσουντ, στηρίζεται στην άμυνα και προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Έχει παίξει μόνο δύο ματς, σε αμφότερα έφερε ισοπαλία χωρίς γκολ.

Προγνωστικό: Άλλη η φιλοσοφία των δύο ομάδων, όμως διαφορετική είναι και η δυναμικότητα, οπότε είναι λογικό αυτή της ανώτερης Μπόντο Γκλιμτ να υπερισχύει. Μεταξύ του άσου με χάντικαπ και του συνδυαστικού με Over, προτιμότερη επιλογή είναι η πρώτη. Αγγίζει τον διπλασιασμό ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1.25.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

Διαβάστηκε 400 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.