Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:45 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 19:35

Νάσια Σωτήρχου - Στου Γαλάζιου τα όρια | Νέο Digital Single

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά παρουσιάζει την Νάσια Σωτήρχου, μια ανερχόμενη τραγουδίστρια, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση.

Αν και δεν υποστηρίζει τις «ταμπέλες» όταν πρόκειται για τη μουσική, η Νάσια Σωτήρχου με τη ζεστή, συναισθηματική φωνή της, βρίσκεται στον «φυσικό της χώρο» όταν ερμηνεύει τραγούδια που κινούνται στους δρόμους του έντεχνου και του παλιού λαϊκού.

Έχοντας λοιπόν στις αποσκευές της μουσικές σπουδές, πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, έρχεται σήμερα και μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο «Στου γαλάζιου τα όρια», σε στίχους και μουσική του Νίκου Καραδημητρίου, θέλοντας να μας ταξιδέψει στον όμορφο μουσικό της κόσμο και να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική της πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας.

 

Διαβάστηκε 649 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.