Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:36 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 20:03

Υπεράνω κάθε προσδοκίας η συμμετοχή στα νέα ενεργειακά έργα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αισθάνεται την ανάγκη και δημόσια να ευχαριστήσει τις πολλές εκατοντάδες των πολιτών που για μια ακόμη φορά μαζικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμμετοχής στα δρομολογούμενα νέα έργα ΑΠΕ.

Το προϋπολογιζόμενο ποσό για τις νέες Ενεργειακές Κοινότητες φωτοβολταϊκών ξεπέρασε κατά 80% τον αρχικό στόχο, γεγονός που καταδεικνύει τη βούληση της τοπικής κοινωνίας να συμπορευτεί με την Ένωση στην οδό της ανάπτυξης και επιβεβαιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης, που σε γερά θεμέλια έχει από ετών οικοδομηθεί.

Η μεγάλη ανταπόκριση υποχρεώνει τη διοίκηση της Ένωσης Αγρινίου και των Ενεργειακών Κοινοτήτων, πέραν του οφειλόμενου «ευχαριστώ», να δεσμευτούν ότι ως ανταπόδοση θα εντείνουν την προσπάθεια αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, ώστε σε σταθερά βήματα και καλά μελετημένες κινήσεις να συνεχίσουμε, πάντα με τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας για τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, να επενδύουμε στο μέλλον του τόπου μας.

Σε ότι αφορά τα νέα ενεργειακά έργα, θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις και εξατομικευμένη ενημέρωση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστηκε 346 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία