Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:01 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 19:02

Θύρα 6:” Η κρίσιμη ώρα έφτασε – Κάνουμε το πρώτο βήμα παραμονής”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το παρακάτω μήνυμα ανέβασαν σήμερα στο Facebook τα μέλη της Θύρα 6 – Warriors, για τον κρίσιμο αυριανό αγώνα παραμονής που θα γίνει στην Ξάνθη μεταξύ του Παναιτωλικού και της Ξάνης. 

“Αύριο η ομάδα παίζει στην Ξάνθη, όχι με σκοπό να πετύχει κάτι σπουδαίο ή κάτι που περιμένει ο κόσμος του ΤΙΤΟΡΜΟΥ εδώ και χρόνια, αλλά με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Εμείς όχι μόνο δεν θα συμφωνήσουμε αλλά θα είμαστε απέναντι σε αυτούς που χρησιμοποιούν εκφράσεις του τύπου ”να χαίρεστε που είμαστε στην Α’ έστω και με αυτό τον τρόπο διότι χωρίς αυτούς θα ξαναγυρίσουμε να παίζουμε σε ολα τα χωριά” γιατί οι φιλοδοξίες μας και τα όνειρά μας για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτή την ηττοπαθή στάση κάποιων.

Αύριο απαιτούμε το αυτονόητο από παίκτες και επιτελείο.

Κάνουμε το πρώτο βήμα παραμονής και την Κυριακή τελειώνουμε οριστικά την υπόθεση στο κλουβί.

Οι δικαιολογίες στέρεψαν, ήδη είστε συνυπεύθυνοι για αυτή την κατρακύλα γι’αυτό μην επιτρέψετε να αμαυρωθεί περισσότερο η ιστορία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

ΥΓ: Αν και γνωρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπο της ελ.ας απέναντι στους οπαδούς, αυτή θέλησε ακόμα μια φορά να μας το υπενθυμίσει. ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ στους οπαδούς του Παναιγιάλειου.

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 443 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.