Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:06 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 18:14

«Τσουνάμι» νέων μουσικών εκπομπών – Ο Μαραβέγιας σε ρόλο παρουσιαστή;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια νέα εποχή για τις μουσικές εκπομπές προελαύνει με βήμα ταχύ ενόψει της νέας σεζόν, με καινούργιες προτάσεις να βρίσκονται στα σκαριά.

Μετά τους ηθοποιούς, μερικοί εκ των οποίων διακρίθηκαν και στον τομέα της παρουσίασης, χώρο στην παρουσίαση μουσικών εκπομπών διεκδικούν πλέον δυναμικά και άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού. Το… κατώφλι αυτό σχεδιάζουν να διαβούν πολύ γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν την επόμενη γενιά μουσικών εκπομπών, μετά το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έπειτα από 17 χρόνια.

Τη δική του πρόταση για νέα μουσική εκπομπή φέρεται να προετοιμάζει, σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία παραγωγής, ο Κωστής Μαραβέγιας. Μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την κριτική επιτροπή του «The voice» αλλά και φέτος του «Your face sounds familiar», ο γνωστός τραγουδοποιός με τις μεγάλες επιτυχίες σχεδιάζει μια μουσική εκπομπή της… επόμενης ημέρας, όπου θα εμπλέκονται όλα τα μουσικά είδη, με ενδιαφέρουσες μείξεις προσώπων, ακουσμάτων και ιστοριών. Παρότι καινούργιος στην παρουσίαση εκπομπής που θα ενσωματώνει και στοιχεία ψυχαγωγικού σόου, ο Κ. Μαραβέγιας έχει παρουσιάσει στο παρελθόν το μουσικό ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος» στην ΕΡΤ. Για τη νέα μουσική εκπομπή έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, ενώ σύντομα θα κατατεθεί επισήμως και η σχετική πρόταση.

Μια σημαντική ακόμα έκπληξη έρχεται από έναν σπουδαίο τραγουδιστή που δεν έχουμε ξαναδεί σε ρόλο παρουσιαστή. Ο λόγος για τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον τηλεοπτικό «στίβο» και βρίσκεται ήδη σε φάση γυρισμάτων για το επεισόδιο-πιλότο της νέας του πρότασης. Η ιδέα πίσω από τη νέα εκπομπή θέλει τον γνωστό τραγουδιστή να ενώνει δυνάμεις με μια ποπ καλλιτέχνιδα της νέας γενιάς. Στο πλευρό του ρόλο συμπαρουσιάστριας έχει η Demy. Η εν λόγω πρόταση είναι ιδέα και υλοποίηση της εταιρείας Stefi productions, η οποία αναμένεται να καταθέσει το επεισόδιο-πιλότο σε υποψήφια κανάλια.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.