Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 18:10

Πρωταθλητής Βοσνίας ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μωραΐτης (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρωτάθλημα Βοσνίας πανηγύρισε  ο 24χρονος Αγρινιώτης Παναγιώτης Μωραΐτης που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού ενώ  έχει  φορέσει και  τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Ο Έλληνας επιθετικός κατέκτησε τον τίτλο ως παίκτης της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια μόλις για 2η φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα της Μπάνια Λούκα επικράτησε με 2-0 της Τούζλα Σίτι με τον Μωραΐτη να σκοράρει το δεύτερο γκολ στην προτελευταία αγωνιστική και διατήρησε την απόσταση των πέντε πόντων από τη Σαράγεβο.

Ο 24χρονος επιθετικός μετράει 10 συμμετοχές και 2 γκολ από τον Μάρτιο για τους πρωταθλητές Βοσνίας, έχοντας αποκτηθεί ως ελεύθερος, μεσούσης της σεζόν, από την Μπουντούτσνοστ.

Η τελευταία μάλιστα, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο, με συνέπεια ο Έλληνας ποδοσφαιριστής να έχει δύο τίτλους σε μία σεζόν.

Η ομάδα στην οποία επίσης αγωνίζεται ο αδελφός του Όγκνιεν Βράνιες, Στόγιαν, κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το πρώτο ήταν πριν από δέκα χρόνια.

Μάλιστα την προσεχή Τετάρτη ο Μωραΐτης θα διεκδικήσει και το Κύπελλο Βοσνίας κόντρα στην ισχυρή Σεράγεβο.

Το χειμώνα είχε προταθεί, αλλά δυστυχώς για την Παναχαϊκή, λόγω του περιορισμού δεν μπορούσε να αποκτηθεί.

Δείτε το εξαιρετικό τελείωμα του Παναγιώτη Μωραϊτη και άλλες σημαντικές φάσεις του αγώνα:

Πηγή / φωτογραφία: patragoal.gr

Διαβάστηκε 346 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.