Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:37 μμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 14:06

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΕΛ, Ολυμπιακός και Άρης ψήφισαν κατά της επικύρωσης

Όπως αναμενόταν η βαθμολογία της Super League επικυρώθηκε στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας και ανοίγει ο δρόμος για τα μπαράζ.

Συγκεκριμένα επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των Play Offs του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και κατά πλειοψηφία, με ψήφους 12 υπέρ και 3 κατά, η βαθμολογία των Play Outs, με την πλευρά των «κατά» να αποτελείται από ΑΕΛ, Ολυμπιακό και Άρη.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 η κλήρωση των μπαράζ και έπεται ο ορισμός τους.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής συγκεκριμένα αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των Playoffs του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και κατά πλειοψηφία, με ψήφους 12 υπέρ και 3 κατά, η βαθμολογία των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων Super League Κ17 και Κ15 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 328 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.