Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 17:58

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Αγρινίου (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα στείλετε βιογραφικό

1) ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για e-shop (μόνο άνδρας μέχρι 40 ετών).
Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.

  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο https://www.e-tserpelis.com/career

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλητής – αποθηκάριος (μόνο άνδρας μέχρι 40 ετών)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ.
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ μπισκότων Παπαδοπούλου «ΑΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΑΕ» στο Αγρίνιο, ζητείται πωλητής έως 35 ετών, για X-VAN πωλήσεις. Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία. Τηλ. 6936 144575.


ΤΟ AQUA TERRA Bar – Restaurant αναζητάει προσωπικό για τις θέσεις: 1) Μάγειρα, 2) Σερβιτόρου 3) Μπουφετζή. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 6948317474.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Crepaλη στο Αγρίνιο ζητείται άτομο με γνώση στις κρέπες. Προϋπηρεσία απαραίτητη. Ζητείται επίσης ένα άτομο με μηχανάκι για delivery. Τηλ. 6936268373 (κ. Γιώργος).


Από το κατάστημα Coffee Island Αγρινίου ζητείται νέος / νέα έως 35 ετών για την θέση του Barista. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση απαραίτητη. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6906065305.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Νικόλαος Κατσίρας στο Αγρίνιο ζητά να προσλάβει: Βοηθό τεχνίτη πλήρους απασχόλησης. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. Επικοινωνίας: 6977 775793.


H Family Bakery Θωμόπουλος αναζητά προσωπικό για τις θέσεις: 1) Αρτοποιός (φουρναδόρος), 2) Πωλητή – πωλήτρια εξωτερικό για το τμήμα της κουλουροποιΐας και 3) Βοηθό αρτοποιΐας, για πλήρη εργασία. Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 26410 50802.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο. Παρέχεται πλήρης απασχόληση με συνεχόμενο ωράριο, πλήρης ασφάλιση και αποδοχές. Προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Θα προτιμηθεί η επαγγελματική εμπειρία στην σύνταξη φορολογικών δηλώσεων. Σχετικές σπουδές είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Παρακαλούμε για σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (21/5) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Διαβάστηκε 1182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία