Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 11:23

Τριχωνίδα: Προσπαθούν οι εθελοντές, δε βάζουν μυαλό όσοι πετούν σκουπίδια και μπάζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πέμπτη κατά σειρά δράση τους πραγματοποίησαν τα μέλη της εθελοντική ομάδας “Save your Hood Agrinio” στο Λιμανάκι Αμπάρια Παναιτωλίου και κατά μήκος της λίμνης Τριχωνίδας.

Δώδεκα εθελοντές με συντροφιά δύο σκυλάκια κατάφεραν να μαζέψουν από το  Λιμανάκι Αμπάρια Παναιτωλίου και κατά μήκος της λίμνης Τριχωνίδας 2.400 λίτρα σκουπιδιών, 23 σακούλες και πολλά μπάζα.  Όπως ανέφεραν σε σχετική του ανακοίνωση, το λυπηρό είναι ότι δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που το μέρος καθαρίστηκε από εθελοντές. Στον χώρο υπάρχουν αρκετοί κάδοι και προειδοποιητικές ταμπέλες ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί αρκετούς επισκέπτες.

Μεταξύ των ευρημάτων: καρέκλες, ζευγάρι γαλότσες, χαλιά, σελφ τεστ (!) και πολλά άλλα!

Η ομάδα ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Αγρινίου για την αμέριστη βοήθεια της και την προμήθεια σε γάντια κ.α. καθώς και το σουπερμάρκετ My Market για την χορηγία τους σε σακούλες σκουπιδιών.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εθελοντική ομάδα Save your Hood μπορεί να απευθύνεται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή και να ακολουθήσει την σελίδα της ομάδας στο Facebook (Save your Hood Agrinio).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 915 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 11:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.